You are here

Dayens

Mesto: 
Address: 
Stevana Calica 59/a
Brendovi: 

Dayens je firma u čijem se proizvodnom programu nalaze pojačavači, pretpojačavači, integrisani pojačavači, višekanalni pojačavači (za kućni bioskop, četvorokanalni pojačavač) i pojačavači za ozvučavanje poslovnih prostorija, zvučne kutije, interkonekcijski i zvučnički kablovi...
Pored toga bavimo se i ozvučavanjem prostora, consultingom u oblasti audio tehnike...
U našem audio salonu svi naši proizvodi se mogu videti i čuti, a takodje nudimo i mogućnost da svoje uredaje testirate u našem salonu.
Postavili smo nov standard u poslovanju u Srbiji tako što smo uveli mogućnost testiranja naših uređaja u Vašim kućnim uslovima u trajanju od 7 do 10 dana.
Pošto je firma DAYENS i nastala iz samograditeljskih snova, posebnu pažnju smo posvetili samograditeljima zvučnih kutija. Za pojedinačne projekte obratite nam se putem e-maila ili telefona. Spremni smo da svakom samograditelju pružimo podšku u izgradnji zvučnih kutija.

Razvoj novih tehnologija i pravaca u multimedijalnom svetu zadovoljstva izazov su i obaveza i za našu firmu. Veliki izazov za nas je bio zadatak da se u jednom uredjaju zadovolje zahtevi audiofila i videofila. Sjajan zvuk i izuzetno dobra zvučna slika su preporuka za naš šestkanalni pojačavač QUATTRO PLUS.
Multimedijalno zadovoljstvo smo upotpunili sa nekoliko serija zvučnih kutija sa namerom da gledanje filmova bude nezaboravan doživljaj, a koncerti da vas nateraju da obučete svečano odelo!