You are here

COTOLAND

Mesto: 
Brendovi: 

COTOLAND je kompanija koja sa dve grane poslovanja obuhvata bred Leny Product kao proizvođača polypropilenskih štapića, običnih i bebi pamučnih štapića za uši. Drugi stari bred kompanije COTOLAND je Car System, firma koja se bavi uvozom i prodajom automobila.

Leny Products je, kao što smo napomenuli, deo kompanije COTOLAND i osnovna delatnost je proizvodnja polypropilenskih štapića, antibakterijskih štapića za uši izuzetnog kvaliteta. Možemo se pohvaliti da smo jedini u regionu koji posedujemo najsavremeniju opremu za ekstruziju polypropilena i opremu nove generacije za proizvodnju štapića za uši.

Car System je kompanija koja je već 15 godina prisutna na tržištu. Svojim načinom rada i poslovanja smo zauzeli lidersku poziciju ostvarenu zabeleženim brojem prodatih automobila u okviru tržišnog segmenta koji pokrivamo.

Posedujemo najsavremeniju opremu za ekstruziju polypropilena. Leny polypropilenski štapići različitih dužina i dijametra proizvedeni su po najnovijoj tehnologiji sa sprecijalnim sistemom hlađenja koje mu daje dovoljnu čvstinu i potpunu fleksibilnost.

Polypropilenski štapić se proizvodi u više boja: crvena, ljubičasta, plava, žuta, zelena, bela boja.