You are here

HEDERA VITA

Mesto: 
Brendovi: 

SAPUNI SA KOZJIM MLEKOM

Za zdrav i prirodan izgled vaše kože HEDERA vam poklanja SAPUNE SA KOZJIM MLEKOM. Vitamini A,B,B12,E,D i K kao i minerali Ca, P, Fe, omega 3 i omega 6 masne kiseline hrane vašu kožu, čine je elastičnom, mekom i usporavaju njeno starenje. Usitnjene pahuljice i med održavaju vlažnost vaše kože.

Ulja limuna, cimeta, ruzmarina i kamilice oživeće mirisna čula a prirodni sastav biće uživanje čak i onima sa problematičnom, suvom i posebno osetljivom kožom. HEDERA vam nudi sapune sa: kozjim mlekom i medom, žalfijom za problematičnu kožu, cimetom i sandalovim uljem protiv celulita.

GLICERINSKI SAPUNI

Od davnina je poznato da je sapun najzdraviji način da negujete kožu, operete ruke i mirisnu čaroliju podelite sa ljudima koje volite. Glicerinski sapuni koje vam na tržište donosi HEDERA, imaju pH vrednost 7, pa su zbog svoje blage prirode podjednako dobri za negu lica i tela, ne sadrže alkohol i POTPUNO SU PRIRODNI.

Dok kupke i industrijski sapuni mogu izazvati alergijske reakcije na koži Hederini sapuni sa aloa verom, dodatkom kokosovog i ricinusovog ulja su POTPUNO PRIRODNI i brinu o vašoj koži i zdravlju.
Maštovitošću stručnih ljudi u našoj kompaniji svaki sapun priča je za sebe. Kroz unikatan izgled, neobične oblike, mirisni svet vanile, pomoranže, kokosa, lavande, lubenice, višnje poželećete da naši sapuni budu zaštitni znak vašeg prostora za uživanje.

ŠUMEĆE KUGLICE ZA KUPANJE

Stresne životne situacije ostavljaju trag na naš organizam i naše zdravlje. Svakoga dana potrebno je da odvojimo malo vremena za sebe. Šumeće kuglice za kupanje iz kompanije HEDERA pružaju vam osećaj potpunog zadovoljstva. Kompletna nega tela, mekša i zdrava koža, čišćenje toksina iz organizma samo su neki od razloga zašto će šumeće kuglice biti sastavni deo vašeg kućnog opuštanja.

Mirisna nota koja će vas u trenucima odmora kroz maštu odvesti na egzotične destinacije...

PILING MASAŽERI

Brz način života i stresne situacije loše utiču na naše zdravlje. Potrebno je da svakog dana posvetimo bar pola sata sebi i svom zdravlju. PILING MASAŽERI poboljšaće cirkulaciju, odstraniti toksine iz organizma i opustiti naše telo. Takođe, pomažu sagorevanje sala, oblikuju telo, kožu čine mekom, zategnutijom i lepšom. Izaberite prirodno identične arome lubenice, višnje i vanile, kokosa, lavande, pomorandže i morske svežine.