You are here

TG - Farm D.o.o.

Mesto: 
Tel: 
015/874-246
Fax: 
015/874-239
Brendovi: 

Promet i proizvodnja farmacetskih proizvoda.

TG-Farm je privatna fabrika koja je osnovana 21.11.1997. godine. Posluje u oblasti razvoja, proizvodnje, prodaje i distribucije: lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetike.

Od svog osnivanja, fabrika se postepeno širila i razvijala, a tehnologija usavršavala. Prvi početci proizvodnje su obeležili kozmetički preparati kolekcije GoTi i nadaleko poznata kolekcija za sunčanje SUN Milk. Proizvodni program se tokom godina menjao i širio, a proizvodne mogućnosti povećavale i usavršavale, tako da danas TG-Farm ima dozvolu za proizvodnju lekova po najvišim standardima zdravstvene zaštite i ispravnosti. Zahvaljujući postojećim uslovima i stručnosti zaposlenih, nastala je široka paleta preparata na bazi najkvalitetnijih biljnih ekstrakata kao i linija kozmetičkih sredstava.

Proizvodni pogon, kao i direkcija u Loznici smešteni su u industrijskoj zoni na Obilaznom putu kod graničnog prelaza sa Republikom Srpskom. Sa svojim predstavništvom u Beogradu i stručnim saradnicima u Novom Sadu, Beogradu, Loznici i Nišu, TG-Farm je stvorio široku prodajno - distributivnu mrežu i ostvario saradnju sa veledrogerijama i veleprodajama zdrave hrane na celoj teritoriji Srbije. U proteklom periodu uspeli smo da plasiramo naše proizvode na tržište Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine.

Naša misija je u očuvanju i službi zdravlja, tako da svaki dan radimo na tome da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Tako da s pravom možemo reći:
Prirodnim putem do zdravlja i BUDITE UVEK ZDRAVI!